Cum functioneaza HayMax?

Cum functioneaza HayMax?
 • ca o bariera impotriva alergenilor
 • Se da la baza nasului si/sau in jurul ochilor pentru a preveni reactiile alergice la diferiti alergeni

Ce contine HayMax?

 • DOAR INGREDIENTE 100% NATURALE CERTIFICATE BIO!!!
 • aloe vera, lavanda, miere, ceara de albine, fagure de miere

Cine Poate utiliza HayMax?

Cine Poate utiliza HayMax?
  • Cei care au rinita alergica
  • cei care au alergie la praf, puf, polen, par de animale, conifere, ambrozie
  • ORICINE, Inclusiv gravidele si copiii de orice varsta

ESTE IDEAL CA PRODUS COMPLEMENTAR IN ORICE TRATAMENT PENTRU ALERGIE!!!

Ce este HayMax?

Ce este HayMax?
 • HayMax este un produs 100% natural, certificat bio!
 • crema ce se da la baza nasului sau in jurul ochilor
 • remediu impotriva alergiilor la praf, ambrozie, puf, polen si par de animale
 • produs de origine UK sustinut de the National Pollen and Aerobiology Research Unit (The UK’s leading Authority on Airborne Allergens)
 • cel mai vandut produs in 2014 pentru alergii

Cum se foloseste

5 Motive sa folosesti – HayMax

 1. 1
  Produs BIO
  HayMax este un produs natural 100% organic, care se aplica pe marginea narilor. Acesta va impiedica o treime din alergeni (polen, par de animale, praf) sa patrunda in organismul nostru!
 2. 2
  Ideal pentru copii si gravide
  Alergiile nu te vor scuti daca esti proaspata mamica sau pe punctul de a da nastere unui suflet, ba chiar pot cauza mai mult disconfort decat in situatii obisnuite. Multe dintre noi aleg sa se trateaza intr-o maniera care nu ar putea vreodata sa-i afecteze copilul, iar HayMax este solutia ideala.

  Se aplica la exterior, deci nu exista posibilitatea unui contact direct cu pruncul, iar compozitia 100% naturala aduce numai beneficii. Ingredientele noastre au fost alese in special pentru oameni care reprezinta situatii speciale, neafectand nicio categorie de consumatori..

 3. 3
  4 mirosuri diferite
  Functie de preferinte si functie de tolerantele dumneavoastra produsul este disponibil in 4 variante:
  fara miros
  lavanda
  smirna
  aloe vera.
 4. 4
  Produs premiat cu 35 de premii

  Decorat cu premiul de la Soil Association, inca din 2006, producatorii ne asigura ca toate ingredientele folosite pentru crearea acestora sunt 100% organice – bio, altfel efectele nu ar putea fi vizibile. Nefolosirea unor ingrediente care sa actioneze cu atentie la contactul cu pielea noastra nu ar reprezenta decat alti factori alergeni.

  Pentru cei care nu stiu, Soil Association este cea mai importanta fundatie din Marea Britanie, responsabila cu certificarea a peste 70% dintre produsele organice care ies pe piata. Acestia acrediteaza de la produse de consum, pana la textile sau produse de infrumusetare.

 5. 5
  Vandut in peste 2 milioane de exemplare

  Produsul acesta a fost vandut in peste 2 milione de exemplare in Marea Britanie in anul 2014. Incepand din anul 2015 este prezent si in Romania. Produs disponibil in farmacii si recondata de medicii alergologi

Intra in sectiunea de produse pentru a vizualiza produsele!

Întreabă medicul ALERGOLOG pentru mostra GRATUITĂ!

   Testimoniale

      „Am o rinita alergica veche de peste 20 de ani cu simptome la nas si ochi, care pana cum le-am tinut sub control cu medicamente alopate (pastile contra alergiei). De cand am descoperit Haymax iau cu mine cutiuta pe orinde merg si o folosesc atat la nas cat si la ochi (ung zona din jurul ochilor), iar reactiile alegice dispar instant sau se diminueaza ff mult (functie de factorul alergen). Recomand produsul”

Dana F, 26/06/2015

      „Am cumparat aceasta crema baietelului meu. Este grozava. Desi are doar 4 anisori o cauta sa se de-a cu ea la nasuc cand vrea sa se joace cu pisica sau catelul. Sunt fericita ca am descoperit-o! Mamica lui Andrei! ”

Diana 10/09/2015

Unde se gaseste HayMax: online sau in farmaciile SensiBlu